Samsung випустить «інноваційну» банківську карту

Samsung випустить «інноваційну» банківську карту
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все більше компаній в сфері мобільних пристроїв звертають свою увагу на інтеграцію з фінансовим сектором. Так вчинили в Apple, коли вперше в цій сфері випустили власну банківську карту. Щоправда, у співпраці з Goldman Sachs. Потім цим же шляхом пішли і представники Huawei. Вони також випустили карту, але вже виключно для китайського ринку. Тепер же настала черга Samsung.

Samsung випустить «інноваційну» банківську карту

Керівники південнокорейського бренду оголосили, що випустять банківську карту цього літа, причому як вони заявляють, вона буде інноваційного характеру. Що під цим мається на увазі – це ще питання. Але завдяки словам одного з керівників відділу Samsung Pay в Північній Америці, стало відомо, що головна особливість цього рішення – інтеграція з платформою для керування грошима. Компанія дуже розраховує на пропозицію SoFi. На думку експертів, це буде додаток, в якому можна буде відстежувати і планувати витрати, і створювати вклади.

А ось на яких ринках з’явиться ця карта, поки невідомо. Є думка, що першочерговим завданням такого співробітництва є випуск цієї карти на ринок США, так як партнерська компанія SoFi базується саме в цьому регіоні. Нагадаємо, що Samsung одна з перших компаній в сфері виробництва смартфонів, яка запустила свою платіжну систему. Її особливість в тому, що для оплати не потрібно наявність технології NFC, так як є можливість емулювати магнітні стрічки банківських карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.