Останні продукти Xiaomi в Індії розкрили стратегію компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пройшло немало часу відтоді, як Xiaomi випустила свій останній справді топовий флагман в Індії, ним був Xiaomi Mi Mix 2, який випустили ще два роки назад. Зараз, після довгої перерви, Xiaomi нарешті випустила свій новий флагманський продукт в Індії – ним став останній флагман компанії, Xiaomi Mi 10. 

Смартфон отримав Snapdragon 865, 8/12 ГБ оперативної пам’яті, 128/256 ГБ внутрішньої пам’яті, основну камеру на 108 МП, ультрашироку камеру на 13 МП, макро камеру на 2 МП та сенсор глибини на 2 МП та фронтальну камеру на 20 МП. Смартфон буде доступний за ціною від 663 доларів у зеленому та сірому кольорах, старт продаж буде сімнадцятого травня. Xiaomi також презентувала бездротову зарядку потужністю 30W, яка коштуватиме 30$. 

Крім флагманського смартфона, Xiaomi також випустила Mi Box 4K в Індії. Ця приставка працює на Android TV та дає необмежені стрімінгові можливості через Netflix, Hotstar, Disney Plus та Amazon Prime Video. Приставка працює на Amlogic S905X в парі з двома ГБ оперативної пам’яті та 8 ГБ внутрішньої. На жаль, карта пам’яті не підтримується, тому єдиний вихід – зовнішній жорсткий диск чи флешка. Приставка підтримує HDR10, протокол Chromecast та Google Assistant. Вона буде доступна за ціною 46 доларів, старт продаж почнеться післязавтра. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також були презентовані нові TWS-навушники Mi True Wireless Earphones 2, які підтримують бездротову зарядку, Bluetooth 5.0, LHDC, SBC та AAC. Навушники коштуватимуть 53 долари. 

Ці продукти показують, що тепер на всіх ринках компанія Xiaomi починає позиціонувати себе, як преміальний бренд, а бюджетний сегмент буде й далі на плечах Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.