Android TV отримає масштабний редизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google готується змінити дизайн призначеного для користувача інтерфейсу платформи Android TV, що використовується в багатьох розумних телевізорах і телеприставки. Він більше нагадуватиме Roku і Amazon Fire TV.

За даними ресурсу Protocol, новий інтерфейс буде представлений з новим компактним пристроєм Google, який працюватиме на базі Android TV. Google планує випустити гаджет під брендом Nest. Він буде фокусуватися на окремих шоу і контенті, а не на додатках, які їх пропонують.

У звіті ресурсу сказано, що для запуску контенту з нового гаджета, компанія випустить пульт дистанційного управління. Коли Google планує випустити цей пристрій, поки невідомо, хоча одне джерело заявило, що компанія хотіла зробити це влітку. Однак, через тривуючу пандемію COVID-19 випуск може перенестися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ресурс 9to5google також повідомив, що Google може змінити назву Android TV на Google TV. Програмне забезпечення підтримує безліч потокових гаджетів, таких як Nvidia Shield, а також є основою для телевізорів Sony та інших виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.