Розроблено додаток для переміщення реальних об’єктів в Photoshop

Крім того, показано відео з демонстрацією його можливостей

Розроблено додаток для переміщення реальних об'єктів в Photoshop
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Художником і програмістом Сирілом Діагном ( Cyril Diagne) було розроблено незвичайний додаток для переміщення реальних об’єктів в Photoshop. Відео, наочно демонструє функціонал програми AR Cut & Paste, яким він поділився в Twitter.

 

Так, нова програма дозволяє сфотографувати реальний об’єкт за допомогою камери смартфонe, з подальшим видаленням фону і розміщенням його в проєкті Photoshop. А все завдяки машинному навчанню, а також функціоналу самої програми.

Відомо, що для забезпечення функціонування розробки експлуатується локальний сервер, який з’єднує програму з Photoshop на комп’ютері, а також сервіс, за допомогою якого і відбувається виявлення об’єктів з наступним видаленням фону. А розміщення необхідного елемента в потрібному місці здійснюється завдяки алгоритму визначення об’єкта щодо проєкту Photoshop на екрані комп’ютера.

На жаль, його програмне забезпечення, представлене тут, є прототипним зразком, а не інструментом для споживача. І поки великі техно-гіганти не почнуть реалізовувати подібний AR, зробивши його доступним для всіх користувачів, ми можемо розраховувати на окремих програмістів, які реалізують такі інструменти, щоб глянути на технології майбутнього, хоча б для вражаючого доказу таеої концепції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.