Перший в Україні електрогрузовик CoolOn представили інженери

Українські інженери з компанії Murmuration Technology представили перший в країні електрогрузовик CoolOn. Про це йдеться в повідомленні глави компанії Віталія Бризгалова на його сторінці в Facebook.

Розробники з Кривого Рогу, компанія Murmuration Technology, планують встановити на CoolOn електродвигун без магнітів в статорі – це дозволить в три рази знизити вартість пристрою. Цей двигун в якості експерименту встановили на старий мікроавтобус Peugeot J9, назвавши машину Murmurtesla.

Планується, що довжина CoolOn складе 5 м, ширина – 1,7 м, висота – 2,1 м. Електрогрузовик отримає літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 40 кВт, що забезпечить автомобілю запас ходу в 200 км. При цьому модульна батарея дозволить збільшити необхідну ємність акумулятора в залежності від вимоги замовника.

При цьому замість вантажного відсіку в машині може бути встановлений маніпулятор для різних робіт, в тому числі контейнери для збору сміття або ремонтна вишка.

Багато людей питає, як Ви, як проект? Карантин, звісно суттєво загальмував, але працюємо..Проектуємо варіанти,…

Publiée par Віталій Бризгалов sur Lundi 27 avril 2020

Розробники відзначають, що електрогрузовик CoolOn збиратимуть з українських комплектуючих. Дата поставки вантажівки поки не розкривається, як і можлива її вартість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.