“Кишеньковий” ноутбук GPD Win Max незабаром надійде у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року очікується вихід кишенькового ігрового ноутбука GPD Win Max. Новинка поки офіційно не представлена, але в мережі вже з’явилися свіжі зображення, а також дані про продуктивність новинки.

Нова модель GDP Win Max при своїх скромних габаритах (не рахуючи товщини), повинна забезпечувати гідну продуктивність навіть в сучасних іграх.

Якщо вірити виробнику, то, наприклад, навіть в Sekiro: Shadows Die Twice консоль-ноутбук може забезпечити 36 к/с, а в Resident Evil 2 і зовсім буде 95 к/с. Про 162 к/с в Counter-Strike: Global Offensive можна і не говорити. Правда, налаштування якості графіки не вказані. Але в цілому в результати можна повірити, тому як в основі пристрою лежить процесор Core i5 – 1035g7 з топовим на даний момент інтегрованим GPU Intel, а по-друге, роздільна здатність екрану — 1280 х 800 пікселів, тобто навантаження на цей самий GPU тут значно знижується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується інших параметрів, ноутбук має 16 ГБ оперативної пам’яті, SSD об’ємом 512 ГБ, порти USB-C, USB 3.1 (x2), HDMI, RJ45, слот для microSD і навіть Thunderbolt 3! Останнє, до речі, дозволяє підключити до малюка зовнішню відеокарту, але навряд чи хтось стане це робити. А ще ноутбук може похвалитися продуктивною системою охолодження з двома вентиляторами і батареєю ємністю 57 Вт·год, причому в комплекті поставляється 65-ватний ЗП з нітридом галію.

Габарити пристрою складають 207 х 145 х 26 мм при масі 790 г.GDP Win Max вже присутній на офіційному сайті виробника, але ціна поки не вказана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.