Ігровий смартфон Lenovo Legion отримає революційну надшвидку 90 ватну зарядку

Ігровий смартфон Lenovo, буде підтримувати революційну надшвидку 90 ВТ зарядку

Компанія Lenovo опублікувала плакат у соціальній мережі Weibo, який розкрив цікаву особливість їхнього майбутнього ігрового смартфона Lenovo Legion.

Відповідно до зображення , Lenovo Legion буде підтримувати надшвидку 90-ватну систему зарядки. Мабуть, це буде перший смартфон у світі з таким потужним джерелом живлення. Звичайно, Xiaomi і Vivo вже випробовують зарядку на 100 і 120 Вт, але не варто чекати пристроїв з ними цього року.

Ігровий смартфон Lenovo, буде підтримувати революційну надшвидку 90 ВТ зарядку

Імовірно, смартфон буде заряджений до 100% всього за 15-20 хвилин. Але підтвердження у нас поки що немає.

Нагадаємо, що смартфон також отримає чудові характеристики. Він оснащений найсучаснішим процесором Snapdragon 865 та дисплеєм з частотою оновлення 144 Гц, як у конкурента Nubia Red Magic 5G. Всередину нього вбудований акумулятор ємністю 5050 мАг, також пристрій отримав потрійну основну камеру та два порти USB-C.

На жаль, компанія Lenovo ще не оголосила дату презентації смартфона.

Патенти LENOVO LEGION

Варто згадати, що останнім часом люди в Pricebaba помітили смартфон Lenovo Legion на китайському патентному веб-сайті CNIPA. Зображення в патентному зображені демонструє смартфон у двох кольорних варіантах – червоному та металево-сірому. У телефоні високий дисплей з верхньою і нижньою панелями. Він нагадує деякі старі пристрої Motorola з давно минулої серії X.

Камера для Селфі знаходиться у верхній панелі разом із портом для навушників. Це стара концепція дизайну, але ми вважаємо, що геймери насправді не переймаються цим. Зрештою, виїмки та дірочки можна вважати нав’язливими під час ігрових сесій.

Задня панель є прозорою для обох кольорових варіантів, і вона виявляє марку легіону разом з деякими написами. Один із них говорить про Snapdragon 855 Qualcomm. Ми вважаємо, що цей патент є старим і був поданий ще за часів Snapdragon 855. Немає причин Lenovo випускати ігровий телефон без найкращого набору чіпсетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.