Мобільний підрозділ Samsung планує створити своє власне гнучке скло

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung — це великий конгломерат, який має безліч дочірніх компаній та підрозділів. Один з цих підрозділів — Samsung Electronics. Він відповідає за розробку телефонів лінійки Galaxy. Інший носить назву Samsung Display та відповідає за вироблення екранів для смартфонів, моніторів і телевізорів.

Згідно з останнім звітом з Південної Кореї, підрозділ Samsung Electronics планує розробити свою власну гнучку панель без допомоги Samsung Display для того, щоб знизити вартість екрана та зробити технологію доступнішою в майбутньому.

ETNews доповіли, що Samsung Electronics зв’язались з різноманітними компаніями, які займаються виробництвом гнучкого скла. З таким підходом має вирости конкуренція серед виробників, що призведе до зменшення цін на ринку. Наразі, такі телефони, як Galaxy Z Flip, мають надзвичайно тонку панель, завдяки чому екран гнеться, проте не ламається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, Samsung Electronics вірять, що з теперішньою мережею поставок вони не зможуть зробити товще скло, яке не матиме складок при згинанні. Якщо говорити про ціни, то гнучке скло на Galaxy Z Flip коштує близько $40, а звичайне скло на будь-якому звичайному смартфоні — $2.

Для Samsung Electronics ціль цих змагань полягає у зменшенні цін та навантаження на відділ плечей на дисплеї, залишаючи при цьому високу якість. Сподіваємось, що Samsung впорається із завданням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.