Intel представить 10-ядерні Comet Lake-S для десктопів в кінці квітня

Компанія Intel вже досить довго готує нові настільні процесори Comet Lake-S, і судячи з чуток, нарешті вона визначилася з датою анонса. Згідно з інформацією ресурсу El Chapuzas Informatico, настільні процесори Intel Core десятого покоління будуть представлені 30 квітня.

Щоправда, наприкінці наступного місяця відбудеться лише так званий “паперовий анонс”. У продаж новинки надійдуть пізніше. Крім того, огляди настільних моделей Comet Lake-S будуть опубліковані лише в травні. Разом з оглядами будуть представлені і LGA 1200- материнські плати для них, побудовані на мікросхемах системної логіки Intel 400-ї серії.

Якщо чутки вірні, то виходить, що в наступному місяці Intel представить одразу два сімейства процесорів Core десятого покоління: настільні Comet Lake-S і продуктивні мобільні Comet Lake-H. Останні, нагадаємо, повинні дебютувати другого квітня, а ноутбуки на їх основі нібито з’являться до середини місяця.

У сімействі настільних процесорів Comet Lake-S будуть представлені моделі, що налічують до десяти ядер і володіють тактовими частотами до 5,3 ГГц. Новинки будуть виконані в корпусі під процесорний роз’єм LGA 1200 і будуть працювати зі згаданими вище чіпсетами Intel 400-ї серії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я