Офіційно: в Україні показали мультимедійний планшет Lenovo Tab M10 Plus FHD другого покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo оголосила про вихід на український ринок нового покоління планшетів для всієї родини на базі Android – Tab M10 Plus FHD. Оновлена модель отримала преміальний корпус, підтримку голосового помічника Google Assistant, режим Ambient Mode, а також LTE модуль (опційно).

Більше можливостей та мультимедійних розваг

Tab M10 Plus FHD другого покоління оснащено 10-дюймовим дисплеєм на базі IPS-матриці з роздільною здатністю Full HD (1920×1080 пікселів) та співвідношенням сторін 16:10. Широкий кут огляду, яскравість до 330 ніт і 70% охоплення колірного простору NTSC забезпечують комфортне користування пристроєм вдома, на роботі або під час подорожі. Чудова якість зображення та два стереодинаміки потужністю по 2 Вт із підтримкою Dolby Atmos® миттєво перенесуть користувача в епіцентр подій, тож дозволяють сповна насолоджуватися відео та іграми. Прагнете встигати більше щодня? Голосовий помічник Google Assistant допоможе знайти відповідь на будь-яке питання. Достатньо кількох слів, щоб увімкнути улюблену пісню чи переглянути прогноз погоди без натискання жодної кнопки. Пристрій “почує” вказівки користувача з будь-якого кутка кімнати1 завдяки двом вбудованим мікрофонам дальнього радіуса дії. Режим Ambient Mode перетворює планшет на цифрову фоторамку, а також дозволяє легко керувати музикою або смарт-пристроями для дому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивний та надійний помічник

Модель обладнана восьмиядерним процесором MediaTek® Helio P22T із тактовою частотою до 2,3 Ггц. Планшет працює на базі операційної системи Android® 9.0 Pie. Оперативна пам’ять об’ємом до 4 ГБ забезпечує швидкий запуск програм, а накопичувач об’ємом до 128 ГБ збереже всі світлини та відео з найціннішими моментами. Потрібно завантажити кілька сезонів улюбленого серіалу, а пам’яті вже бракує? Її можна розширити, скориставшись MicroSD картою до 256 ГБ. Дводіапазонний Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 та LTE модуль (опційно) допоможуть користувачу залишатися на зв’язку будь-де. Акумулятор пристрою ємністю 5000 мА*год забезпечує до 7 годин веб-браузингу.

Безпечне користування для кожного члена родини

Користуєтеся планшетом усією сім’єю? Окремі облікові записи, які активуються завдяки функції розпізнавання обличчя, дозволять персоналізувати пристрій для кожного члена родини. Контролювати час користування планшетом та контент, що переглядається малечею, можна завдяки спеціальному режиму Kid’s Mode. Окрім цього, він “піклується” про здоров’я найменших користувачів: зменшує кількість шкідливого для очей синього світла, відстежує позу та умови використання ґаджета. Планшет нагадує вирівняти спину, коли це необхідно, або ж відкласти пристрій на небезпечному відрізку дороги. Компактний та легкий (лише 460 г) планшет стане вірним супутником сімейних подорожей. А тонкі, майже непомітні, рамки (4,6 мм) та елегантний алюмінієвий корпус моделі забезпечать приємний досвід користування.

Щоб вберегти корпус та дисплей пристрою від пошкоджень, новинку можна доповнити стильним чохлом чорного кольору Tab M10 FHD 2nd Folio Case. Він не лише захистить планшет, але й слугуватиме зручною підставкою, яка утримуватиме пристрій під час перегляду фільмів, фото та відео.

В Україні планшет Tab M10 FHD Plus другого покоління доступний в сірому та сріблястому кольорах за ціною від 5 999 грн. Чохол можна придбати за ціною від 529 грн.

Технічні характеристики Lenovo Tab M10 FHD Plus другого покоління

  • Процесор: MediaTek® Helio P22T
  • Операційна система: Android® 9.0 Pie
  • Дисплей: 10,3-дюймовий Full HD (1920×1200), IPS, сенсорний, 330 ніт
  • Графіка: вбудована IMG GE8320 GPU
  • Камери: на передній панелі 5 Мпікс, на задній панелі 8 Мпікс (автофокус)
  • Оперативна пам’ять: до 4 ГБ LPDDR3 (у максимальній конфігурації)
  • Накопичувач: до 128 ГБ eMМС (у максимальній конфігурації)
  • Аудіосистема: Dolby Atmos®, два стереодинаміки потужністю по 2 Вт
  • Порти: USB 2.0 Type-C, MicroSD card (до 256 ГБ), аудіорознім, зчитувач nano-SIM (лише для конфігурації з LTE)
  • Акумулятор: 5000 мА*год, Li-Ion Polymer
  • Мережі: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 1×1, Bluetooth 5.0, LTE (опційно)
  • Габарити: 244,2 x 153,3 x 8,15 мм
  • Вага: 460 г
  • Колір: сірий (Iron Grey), сріблястий (Platinum Grey)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.