Apple планує змінити передній дизайн iPhone і додати висувну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий виріз в центральній верхній частині екрану останніх поколінь смартфонів iPhone є одним з найбільш спірних елементів дизайну, від якого Apple поки не може відмовитися. Там розташована система фронтальних камер, які відповідають за роботу технології Face ID.

Тепер же джерела стверджують, що компанія Apple змогла знайти рішення, яке дозволить зберегти повноцінну роботу технології розпізнавання осіб, але при цьому прибрати горезвісну чубок.

Очікується, що фронтальна камера в нових смартфона iPhone може виявитися висувною. Протягом останніх декількох років ми спостерігаємо за тим, як висувні камери набирають популярність, особливо серед смартфонів китайських виробників. А зараз джерела вказують на те, що аналогічне рішення збирається застосувати в своїх смартфонах і компанія Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому в самому екрані в такому випадку все одно будуть присутні невеликі отвори, в яких будуть розташовуватися невеликі сенсори, що відповідають за роботу технології Face ID. Рухомий модуль буде містити тільки фронтальну камеру, тому він буде висуватися з корпусу, коли користувач вирішить зробити селфі. Розпізнавати обличчя смартфон зможе без активації цього модуля.

Навряд чи це рішення буде використано в iPhone 12, який в цілому повинен бути схожий на iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.