Samsung придумала новий спосіб введення тексту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 30 грудня 2019 року, компанія Samsung оголосила, що вона представить широкий спектр проектів, над якими вона працює, в рамках майбутньої виставки CES 2020 в Лас-Вегасі.

Одним з найбільш цікавих проектів є SelfieType. За офіційною інформацією, Samsung створила новий спосіб введення тексту. SelfieType використовує штучний інтелект і фронтальну камеру, надаючи користувачам віртуальну клавіатуру.

Користувачі зможуть набирати текст пальцями на віртуальній клавіатурі, не торкаючись до екрану. На офіційному сайті Samsung говориться, що SelfieType легко адаптується до різних мобільних пристроїв, таких як смартфони, планшети і ноутбуки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело стверджує, що ця функція може також працювати на смартфонах, планшетах і ноутбуках інших компаній, оснащених фронтальною камерою. Таким чином, цілком імовірно, що після завершення проекту і його готовності до комерційного поширення Samsung може запропонувати цю функцію іншим виробникам смартфонів.

Samsung відзначає, що Samsung SelfieType не вимагає додаткового обладнання і не використовує проекцію віртуальної клавіатури. За рухами пальців по віртуальній клавіатурі будуть стежити камера і штучний інтелект.

Наскільки точним і зручним виявиться подібний спосіб введення, ми дізнаємося вже зовсім скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.