Xiaomi запустила сервіс мікропозик

Xiaomi
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi постійно розширює профіль своїх продуктів і рішень – і черговою новинкою став сервіс мікропозик Mi Credit. Він запущений в Індії.

Фінансовий ринок і його інструменти – вже давно ласий шматок для, скажімо так, непрофільних компаній. Свої сервіси оплати послуг є у Apple і Samsung, у американської компанії є і своя кредитна карта. Після запуску Apple Card аналогічне рішення з’явилося і у Xiaomi, а зараз компанія, що займає лідируючі позиції на ринку смартфонів Індії, запропонувала свій сервіс мікропозик.

На офіційній сторінці Mi Miney в Twitter Mi Credit підноситься як “керований майданчик для кредитів”. При цьому вона: на 100% цифрова, практично гарантує схвалення заявки протягом 5 хвилин, передбачає видачу щодо великих сум (від $70 до $1400) незалежно від кредитної історії та рейтингу, і, нарешті, зберігає дані локально в зашифрованому вигляді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рішення, судячи з цього опису, орієнтоване на молоду аудиторію-індійських міленіалів. Про те, чи буде Mi Credit працювати за межами Індії, даних поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.