Перемогти Фредді Меркьюрі: Google оцінює голос користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпотужніші технології нейромереж, які часом видають цікавий результат, нерідко використовують для розваги. Нещодавно за допомогою штучного інтелекту кожен отримав можливість стати художником, а сьогодні будь-який користувач може позмагатися у вокалі з легендарним Фредді Мерк’юрі. Причому вокальні дані оцінюють нейромережі на основі найскладніших алгоритмів зіставлення голосу легендарного співака і рядового користувача мережі. А раптом у кого-небудь є прихований талант?

Незвичайний експеримент для користувачів мережі запустили YouTube, Google Creative Lab і Google Research у співпраці з групою Queen. Пошуковий гігант швидко створив онлайн-сервіс FreddieMeter, який пропонує будь-якому бажаючому заспівати під мінусовку один з чотирьох треків групи Queen: Bohemian Rhapsody, don’t Stop Me Now, Somebody to Love або We Are the Champions.

FreddieMeter на базі нейромережі працює на мобільних пристроях під управлінням Android і iOS, а також на комп’ютерах. Розробники запевняють, що голос не завантажується на сервер, тому конфіденційність дотримується на всі 100%. Вокал бажаючих оцінюється за шкалою від 0 до 100 балів, а отриманим результатом можна поділитися в соціальних мережах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.