Нова ОС працює в три рази швидше Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч фінальна стабільна версія операційної системи Windows 10 і вийшла влітку 2015 року, за більш ніж чотири роки перебування на ринку ця платформа так і не зуміла стати дійсно кращою в усіх відношеннях, на що всі звичайно ж сподівалися. Власники комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв під її управлінням далі стикаються з різними неполадками, які заважають повноцінно використовувати гаджет.

Саме тому американська корпорація Microsoft в недалекому майбутньому представить і випустить на ринок нову операційну систему для електронних пристроїв, встановити і використовувати яку без будь-яких складнощів зможуть всі бажаючі. Поки що таку назву носить Lite OS, але під яким саме ім’ям вона вийде на ринок ніхто точно не знає.

Дана платформа має зовсім новий інтерфейс і дизайн, з підтримкою додатків UWP, PWA і Win32, а також набором інших особливостей, які роблять цю платформу не просто вкрай цікавою, а саме вкрай привабливою для тих, хто хоче раз і назавжди попрощатися з Windows 10 і всіма тими неполадками, які вона разом з собою приносить.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основою нової платформи є ядро ​​Windows Core, завдяки якому всі оновлення встановлюються без будь-яких складнощів, а відбувається це автоматично без участі користувача, тобто не потрібно навіть кожен раз перезавантажувати електронний пристрій, а це абсолютно точно є вкрай великим і значущим плюсом, здатним порадувати всіх користувачів. За деякими даними, в ряді завдань за рахунок нового ядра і хорошої оптимізації нова ОС працює в три рази швидше десятої «вінди», і це цілком собі реальний факт. Відчути таку велику різницю зможуть всі користувачі своїми власними очима, тим більше що власники ліцензії для десятої «вінди» отримають ліцензію для Lite OS безкоштовно, що дозволить заощадити велику суму грошей.

Очікується, що нову операційну систему для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв компанія Microsoft анонсує вже в першій половині 2020 року, а слідом за цим має розпочатися її тестування, взяти участь в якому в рамках програми раннього доступу Windows Insider зможуть всі бажаючі. Що стосується релізу фінальної версії Lite OS, то така повинна побачити світ у другій половині наступного року, але поки що без будь-якої конкретики. Зараз достовірно відомо лише те, що новітня платформа виявиться краще Windows 10 в усіх відношеннях, як з точки зору швидкості роботи, так і по частині функціональних можливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.