Nissan пропонує м’яч для гольфу з автопілотом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nissan спільно з фірмою Sphero створила м’ячик для гольфу, який змінює траєкторію так, щоб потрапляти в лунку з першого разу.

Для цього розробники адаптували технологію, використовувану в системі автомобільного автопілота ProPILOT 2.0, повідомляє Auto.

Розумний м’яч для гольфу створений на базі кулястої іграшки Sphero, керованої за допомогою смартфона через Bluetooth. Всередині неї — механізм, який зміщує центр ваги, підштовхуючи кулю в потрібному напрямку. Все це встановили в корпус м’яча для гольфу, а змушує його прагнути до певної точці система з камер, що відстежує траєкторію руху м’яча щодо лунки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Nissan вже розробляла незвичайні проекти для реклами своїх безпілотників. Серед них були самопаркувальні стільці і тапочки, а також робот для автоматичної розмітки футбольних полів.

Модернізований комплекс асистентів ProPILOT з приставкою 2.0 компанія Nissan представила навесні 2019 року. В нього додали функцію напівавтономного водіння з можливістю руху «без рук», яким можна користуватися виключно на магістралях. Першим її отримав оновлений седан Nissan Skyline.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.