Huawei представила нову стратегію “1 + 8 + N”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Всесвітньому конгресі мобільних телефонів в Шанхаї в 2019 році президент китайського гіганта Huawei по виробництву мобільних продуктів для споживачів Хе Ганг (He Gang) представив загальну стратегію компанії в епоху 5G.

Він анонсував стратегію під назвою “1 + 8 + N”, в якій телебачення вперше стало частиною категорії “8”. Це підтверджує, як китайський технічний гігант покладає великі надії на нові розумні телевізори. Примітно, що і Huawei, і Honor випустять свої нові Smart TV в цьому році.

До категорії “1” відносять смартфони, в категорію “8” увійшли комп’ютери, планшети, телевізори, колонки, навушники, окуляри доповненої реальності, розумні годинник і автомобілі. Під літерою N ховаються мобільні офіси, розумні будинки, спорт, здоров’я, аудіовізуальні розваги та інтелектуальні туристичні продукти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пояснюючи стратегію, Шао Янг (Shao Yang), віце-президент Huawei Consumer BG Marketing Strategy, зазначив головним у повсякденному житті є смартфон, який є маленьким, портативним і простим у використанні, при цьому з його допомогою можна управляти майже всім навколо. Для розширення можливостей використовують планшети, що носяться пристрої і так далі. Нарешті, N-це рівень, де об’єднується все: мережа, сервіси, а також пристрої Інтернету речей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.