Huawei запрошує розробників стати частиною спільноти ОС HongMeng

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На саміті China Open Source 2019, що проходив у Шанхаї, Сяо Ран (Xiao Ran), віце-президент Huawei зі стратегії та розвитку галузі, заявив, що революційний компілятор Huawei Ark буде офіційно доступний в серпні цього року, пише ITsider.

У зв’язку з цим Huawei запрошує партнерів і розробників додатків приєднатися до спільноти Ark of Friends Circle, щоб створити термінальний екологічний ковчег для побудови справедливої, відкритої, здорової і безпрограшної глобальної екосистеми. Відкритий вихідний код компілятора Ark стане важливим кроком перед запуском операційної системи HongMeng.

Компілятор Huawei Ark може підвищити плавність роботи системи на 24%, швидкість відгуку на 44%, при цьому сторонні програми для Android після перекомпіляції можуть працювати на 60% швидше. Анонс був зроблений на конференції, присвяченій запуску китайської версії Huawei P30. Виробник заявив, що у випадку з флагманськими смартфонами, начебто Huawei P30, компілятор Huawei Ark може демонструвати ще більш вражаючі результати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку фахівців, відкритий вихідний код компілятора Ark може залучити розробників до нової екосистемі Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.