В 2,5 рази довше. Nokia представила акумулятори нового покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia офіційно повідомила про те, що вона розробляє нову технологію акумуляторних батарей, яка забезпечить час роботи в 2,5 рази довше в порівнянні з нинішньою без збільшення обсягу і маси акумулятора.

Представники Nokia запевняють, що нова технологія батареї може подвоїти ємність акумулятора без зміни маси. При цьому нові акумулятори будуть відповідати різним ключовим вимогам пристроїв Інтернету речей, електромобілів і безпілотних літальних апаратів.

Дослідницький центр передових матеріалів та біоінженерії SFI, організований Nokia Bell Labs і дослідниками Amber в Трініті-коледжі в Дубліні, оголосив, що вони створили нову формулу акумуляторної батареї, яка дозволяє пристроям працювати в 2,5 рази довше, ніж будь-який інший аналогічний продукт на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Використовуючи більше енергії в меншому просторі, ця нова технологія акумуляторів зробить глибокий вплив на 5G і весь мережевий світ. Поєднання галузевих і технічних знань Nokia Bell Labs і досвіду AMBER у галузі матеріалознавства дозволило нам вирішити надзвичайно складну проблему, що охоплює кілька дисциплін. Наші результати були досягнуті завдяки тісній співпраці, в якій ми працюємо, підкреслюючи цінність взаємодії з AMBER як частини нашої глобальної дослідницької стратегії.”

(с)Пол Кінг, один з провідних дослідників проекту з Nokia Bell Labs

Nokia вже запатентувала нову технологію, плануючи випуск комерційних рішень в майбутньому. Конкретні терміни поки не називаються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.