Представлена екшн камера Osmo Action: два екрани і ціна 9 тис грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і передбачалося, компанія DJI представила свою першу екшн-камеру. Новинка, названа Osmo Action, оцінена в $350 (9 200 грн.), хоча раніше називалася більш висока вартість — $400 (10 600 грн.).

DJI Osmo Action покликана змагатися з моделями GoPro серії Hero. Особливістю новинки є два екрани: тильний сенсорний діагоналлю 2,25 дюйма і фронтальний звичайний діагоналлю 1,4 дюйма. Останній характеризується високою яскравістю — 800 кд/кв. м., і тому він добре підходить для використання в яскравий сонячний день.

Екшн-камера, само собою, виконана в захищеному корпусі: вона витримує падіння з висоти 1,5 м і занурення під воду на глибину до 11 метрів. А якщо потрібно зануритися більше, то передбачений спеціальний жорсткий чохол. Для зручності управління на верхній панелі камери знаходиться фізична клавіша Quick Switch, яка перемикає не тільки режими зйомки (фото, відео, уповільнена і інтервальна), але і дисплеї (тильний/фронтальний).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Само собою, камера підтримує запис відео роздільною здатністю 720p і 1080p. Є можливість запису відео 4К частотою 60 к/с (якщо знімати в HDR, то частота обмежиться значенням 30 к/с). Як і в GoPro, в Osmo Action реалізована система електронної стабілізації зображення, називається вона RockSteady.

Osmo Action оснащена матрицею Sony формату 1/2, 3 дюйма ефективною роздільною здатністю 12 Мп. І об’єктивом з діафрагмою F/2,8 з полем зору 145°. Також в конфігурації моделі адаптери Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 4.2, ємність акумуляторної батареї становить 1300 мА·год. Габарити моделі — 65 х 42 х 35 мм, маса — 124 грами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.