Компанія Intel представила референсний дизайн сервера з високою щільністю компоновки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На саміті Open Compute Project (OCP) компанія Intel представила референсний дизайн сервера з високою щільністю компоновки. Такі сервери призначені для обчислювальних центрів, зокрема, несучих хмарні навантаження.

Реклама

Сервер має чотири роз’єми для масштабованих процесорів Intel Xeon другого покоління. Це дозволяє отримати до 112 ядер в розрахунку на блок типорозміру 2U, а використання енергонезалежної пам’яті Intel Optane DC забезпечує більшу пропускну здатність.

За словами Intel, сервер відповідає потребам, пов’язаним з поширенням штучного інтелекту, інтернету речей, хмарних і мережевих обчислень. Ці завдання визначають нові вимоги до інфраструктури центрів обробки даних, яка трансформується з однорідної в оптимізовану для робочих навантажень. Сервер, розроблений для хмарних рішень IaaS, Bare Metal і функціональних послуг, представлений спільно Intel і Inspur в OCP для отримання сертифіката Open Accepted. Очікується, що Dell, HP, Hyve Solutions, Lenovo, Quanta, Supermicro, Wiwynn і ZT Systems вже в цьому році представлять свої рішення на основі цього еталонного дизайну.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ