Компанія Intel представила референсний дизайн сервера з високою щільністю компоновки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На саміті Open Compute Project (OCP) компанія Intel представила референсний дизайн сервера з високою щільністю компоновки. Такі сервери призначені для обчислювальних центрів, зокрема, несучих хмарні навантаження.

Сервер має чотири роз’єми для масштабованих процесорів Intel Xeon другого покоління. Це дозволяє отримати до 112 ядер в розрахунку на блок типорозміру 2U, а використання енергонезалежної пам’яті Intel Optane DC забезпечує більшу пропускну здатність.

За словами Intel, сервер відповідає потребам, пов’язаним з поширенням штучного інтелекту, інтернету речей, хмарних і мережевих обчислень. Ці завдання визначають нові вимоги до інфраструктури центрів обробки даних, яка трансформується з однорідної в оптимізовану для робочих навантажень. Сервер, розроблений для хмарних рішень IaaS, Bare Metal і функціональних послуг, представлений спільно Intel і Inspur в OCP для отримання сертифіката Open Accepted. Очікується, що Dell, HP, Hyve Solutions, Lenovo, Quanta, Supermicro, Wiwynn і ZT Systems вже в цьому році представлять свої рішення на основі цього еталонного дизайну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.