45 хвилин на прання і сушку. Xiaomi представила нову мрію господині

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила під брендом Yunmi нову розумну пральну машину, яка також має функцію сушіння білизни.

При використанні Xiaomi Yunmi Internet washing and drying machine з моменту початку прання і до моменту, коли одяг вже можна надягати, проходить всього 45 хвилин.

Пристрій оснащений системою штучного інтелекту VioBrain, крім того, в машині встановлений енергоефективний американський двигун, який дозволяє здійснювати віджим з частотою 1400 оборотів на хвилину. На вибір доступно 16 різних режимів прання. Розробники стверджують, що в Xiaomi Yunmi Internet washing and drying machine ви можете сміливо прати пуховики, трикотаж, джинси та інші речі, не боячись їх зіпсувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пральна машина дозволяє випрати за раз до 10 кг білизни, а також висушити 6 кг попраною одягу. Пральна машина оснащена новітньою конденсаційною системою сушіння гарячим повітрям, а білизна сушиться при постійному нагріванні з провертанням барабана.

Коли система фіксує, що білизна досягає ідеального сухого стану, пральна і сушильна машина Xiaomi Yunmi Internet washing and drying machine автоматично припиняє операцію сушіння. Виробник заявляє, що одяг після сушіння не буде деформований або пом’ятим.

Процесом прання можна керувати віддалено, вносячи бажані коригування за допомогою відповідного додатку для смартфона. Після закінчення процесу ви можете отримувати повідомлення на телефон.

Ціна пристрою становить 490 доларів (13 200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.