Sequans Monarch 2-друге покоління однокорпусної платформи LTE IoT

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sequans Communications днями представила друге покоління своєї однокорпусної платформи з підтримкою LTE-M і NB-IoT-Monarch 2. За словами виробника, Monarch 2 спирається на трирічний досвід, отриманий в ході практичного використання першого покоління Monarch, випущеного в 2016 році.

Завдяки повторному використанню програмного забезпечення та архітектури Monarch, існуючі клієнти можуть легко перейти на Monarch 2. До значних поліпшень, які вони отримають, Sequans відносить вбудований елемент захисту (SE) з максимальним в галузі рівнем безпеки EAL5+. Модуль може використовувати різні вбудовані SIM-карти і має на 60% менше енергоспоживання, ніж його попередник.

Виріб відповідає специфікаціям 3GPP Release 14 і 15, підтримує LTE UE M1/NB1/NB2, радіочастоти в діапазоні 617-2200 МГц, включаючи смугу LTE band 71. Ресурсів мікроконтролера достатньо для потреб додаткового програмного забезпечення та обслуговування концентратора датчиків. Крім радіочастотних ланцюгів, процесора сигналів і мікроконтролера, в модуль інтегрована оперативна пам’ять і контролер живлення. Доступ до всіх можливостей відкритий в Sequans SDK. Напруга живлення Monarch 2 може лежати в діапазоні 2,2-5,5 Ст. В сплячому режимі споживаний струм знаходиться на рівні 1 мкА. Модуль у виконанні CSP має 215 висновків з кроком 0,5 мм, що дозволяє використовувати недорогі друковані плати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.