В Березні Google розпочне видалення облікових записів і сторінок Google+

У грудні 2018 року Google оголосив про своє рішення закрити Google+ для споживачів у квітні 2019 року через низький рівень використання та проблеми, пов’язані з підтримкою успішного продукту, що відповідає очікуванням споживачів. Ми хочемо подякувати вам за участь у Google+ і надати можливість завантажити фотографії та інший вміст.

2 квітня ваш обліковий запис Google+ і будь-які створені вами сторінки Google+ буде вимкнено, і ми почнемо видаляти вміст із облікових записів користувачів Google+.

 Фотографії та відео з Google+ у вашому альбомі і ваших сторінках Google+ також будуть видалені. Ви можете завантажити та зберегти свій вміст, просто переконайтеся, що ви робите це до квітня. Зауважте, що фотографії та відео, збережені в Google Фото, не будуть видалені.

Процес видалення вмісту з облікових записів користувачів Google+, сторінок Google+ і архіву альбомів займе кілька місяців, і вміст може залишатися на цей час. Наприклад, користувачі можуть бачити частину свого облікового запису Google+ за допомогою журналу активності, а деякі користувачі Google+ можуть залишатися видимими для користувачів G Suite, доки не буде видалено споживача Google+.

З 4 лютого ви більше не зможете створювати нові профілі, сторінки, спільноти чи події Google+.  Дивитись повний FAQ для більш докладної інформації та оновлень, що ведуть до завершення роботи.

Якщо ви є власником або модератором спільноти Google+ , ви можете завантажити та зберегти свої дані для спільноти Google+. Починаючи з березня 2019 року, для завантаження будуть доступні додаткові дані, включаючи автора, текст і фотографії для кожної публікації спільноти в громадській спільноті.

Якщо ви входите на сайти та програми за допомогою кнопки входу в Google+ , ці кнопки перестануть працювати в найближчі тижні, але в деяких випадках можуть бути замінені кнопкою входу Google. Ви все ще зможете ввійти в обліковий запис Google.

Якщо ви використовували Google+ для коментарів для власних або інших сайтів , ця функція буде видалена з Blogger з 4 лютого, а інші сайти – до 7 березня. Усі ваші коментарі Google+ на всіх сайтах будуть видалені з 2 квітня 2019 року.

Якщо ви розробник, використовуючи API API Google+ або вхід у Google+, натисніть тут, щоб дізнатися, як це вплине на вас.

Від усіх нас у команді Google+ дякуємо за те, що зробили Google+ таким особливим місцем. М

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я