Colorful RTX 2080 Ti Kudan: відеокарта з оформленням під стімпанк, трьома роз’ємами живлення і просто гігантськими розмірами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Colorful любить створювати не самі звичайні відеокарти. Але її нова модель претендує на звання найбільш незвичайної серійної відеокарти на даний момент.

Новинка буде ставитися до лінійки Kudan, але повного імені джерело не повідомляє. Як можна бачити, пристрій виконано в стилі стімпанк, що саме по собі вкрай незвично.

Незважаючи на те, що це серійна модель, випущено таких буде не дуже багато, так як це лімітована версія, приурочена до 10-річного ювілею лінійки Kudan. Судячи з кількості цифр в номері, карт буде від 1000 до 9999, але, найімовірніше, ближче до першого числа.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується безпосередньо параметрів адаптера, а це, до слова, GeForce RTX 2080 Ti, їх поки не розкрили. Але по фотографіях видно, що, по-перше, новинка зажадає підключення трьох восьмиконтактних роз’ємів живлення, а по-друге, це мало не сама величезна відеокарта на ринку, а можливо і сама.

З особливостей варто відзначити наявність екрану, гібридної системи охолодження з трьома вентиляторами, а також той факт, що адаптер займе три сусідні слоти розширення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.