Черговий тест флагманської платформи Snapdragon 855 в Geekbench демонструє суперечливий результат

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому в Мережі з’явилися дані тесту смартфона Sony Xperia XZ4 в бенчмарку Geekbench: модель, побудована на однокристальній платформі Snapdragon 855 виступила відмінно, набравши 3497 балів в однопоточному режимі і 12801 бал в багатопотоковому. Зараз у тому ж бенчмарку помічений вже інший апарат на SoC Snapdragon 845, і його результати виглядають помітно скромніше.

Судячи з усього, тестувався інженерний зразок смартфона, створений самою Qualcomm, так змушує думати позначення системної плати – msmnile. Та й 6 ГБ оперативної пам’яті якось мало для флагманської моделі, але цілком достатньо для зразка, який буде використаний для налагодження. ОС виступила Android 9.0.

Як видно, пристрій отримав 3545 балів в однопотоковому тесті і 11150 балів в багатопотоковому. І якщо в першому випадку результат цілком порівняний з результатами тесту Xperia XZ4, то в другому – провал. Для порівняння, результати топової платформи Huawei Kirin 980 в Geeknebch – приблизно 3400 і 10300 балів відповідно. Так що Snapdragon 855 хоч і швидше, але зовсім ненабагато, особливо в другому випадку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.