Стала відома назва наступного покоління однокристальної системи Apple і деякі подробиці щодо неї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однокристальні системи Apple A12 Bionic і A12x Bionic, використовувані в мобільних пристроях Apple останнього покоління, вже цілком підходять для ноутбуків. Ще більш продуктивною може виявитися наступна SoC Apple, яка, ймовірно, буде називатися A13. Відомий дослідник кодів Longhorn, що неодноразово виявляв інформацію, що дозволяє йому робити обґрунтовані і підтверджувані згодом припущення про прийдешні новинки Apple, стверджує, що йому стало відомо кодову назву A13 і індекс моделі цієї SoC.

Отже, A13 буде носити назву Cebu і індекс T8030. До складу SoC увійдуть ядра Lighting і Thunder.

У нової SoC буде реалізована деяка можливість «апаратної трасування і підтримка протоколу AFT (Apple Filing Protocol), що використовується для віддаленого доступу до файлів в операційній системі Apple OS X. Підтримка AFT може говорити про намір використовувати A13 в персональних комп’ютерах. За деякими відомостями, Apple зробить спеціальну версію A13 для цієї мети. Випускатися SoC наступного покоління буде за нормами 7 нм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що з OS X версії 10.9 Mavericks, тобто з 2013 року, в якості основного протоколу віддаленого доступу до файлів замість AFT використовується інший протокол — SMB2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.