Бігова доріжка KingSmith T1 зібрала на краудфандингу Xiaomi більше $ 400 000 за тиждень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після успішного запуску доріжки для ходьби WalkingPad китайський виробник KingSmith повернувся на краудфандинговую платформу Xiaomi з новим тренажером для бігу — KingSmith T1. І знову досяг успіху.

Бігова доріжка оснащена системою підвіски, яка зменшує силу удару ноги об поверхню, в результаті знижуючи навантаження на суглоби. Амортизуюча платформа розташована під кутом. Так відчуття будуть більше схожі на звичайну пробіжку, коли тіло трохи нахиляється вперед. Кнопки управління розташовані на панелі, а статистика синхронізується з додатком на смартфоні. У екосистемі Xiaomi без цього нікуди. Розміри бігової поверхні становлять 120 на 48 сантиметрів.

 

Повна назва продукту звучить як KingSmith Smart Folding Treadmill, тому що виробник використовував складну конструкцію з гідравлічною системою. При повороті підлокітників верхня рама плавно опускається, після чого доріжку можна відкотити в будь-яке вільне місце, але під диваном вона навряд чи поміститься.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На китайському ринку KingSmith T1 доступна для замовлення за ціною 1899 юанів, це майже $275 (7 581 грн.) за поточним курсом. Інше питання, чи з’явиться вона в інших країнах.

Краудфандинговая кампанія стартувала 11 листопада, і за перший тиждень виробник KingSmith T1 зібрав $415 000. До кінця залишилося ще п’ять днів, а поставки почнуться 25 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.