Користувачі ChatGPT Plus можуть завантажувати та аналізувати файли в останній бета-версії

Користувачі ChatGPT Plus можуть завантажувати та аналізувати файли в останній бета-версії
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OpenAI розгортає нові бета-функції для учасників програми ChatGPT Plus. Передплатники повідомляють, що оновлення включає в себе можливість завантажувати файли і працювати з ними, а також мультимодальну підтримку. По суті, користувачам не потрібно буде вибирати режими, такі як Browse with Bing, зі спадного меню GPT-4 – замість цього програма сама здогадається, що вони хочуть, виходячи з контексту.

Нові функції додають офісні інструменти, пропоновані в плані ChatGPT Enterprise, до автономної індивідуальної підписки на чат-ботів. Після того, як файл потрапляє до ChatGPT, йому потрібно кілька хвилин, щоб перетравити його, перш ніж він буде готовий працювати з ним, а потім чат-бот може робити такі речі, як підсумовувати дані, відповідати на запитання або генерувати візуалізацію даних на основі підказок.

Користувачі ChatGPT Plus можуть завантажувати та аналізувати файли в останній бета-версії 2

Чат-бот не обмежується лише текстовими файлами. На Threads користувач опублікував скріншоти розмови, в якій він завантажив зображення капібари та попросив ChatGPT за допомогою DALL-E 3 створити на його основі зображення в стилі Pixar. Потім вони повторили ітерацію над концепцією першого зображення, завантаживши ще одне зображення — цього разу скейтборду, що хитається, — і попросили програму вставити це зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі ChatGPT Plus можуть завантажувати та аналізувати файли в останній бета-версії 1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.