Qualcomm Snapdragon S7 Pro Gen 1 приносить мікропотужний Wi-Fi у майбутні навушники

Qualcomm Snapdragon S7 Pro Gen 1
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім мобільної SoC Snapdragon 8 Gen 3 та чипсета Snapdragon X Elite для ноутбуків, на сьогоднішньому саміті Snapdragon на Гаваях компанія Qualcomm також представила свої новітні аудіочіпи, які стануть основою для майбутніх безпровідних, TWS-навушників та колонок.

Qualcomm Snapdragon S7 та S7 Pro Gen 1 Sound з Bluetooth 5.4. S7 Pro забезпечує мікропотужний Wi-Fi (зі швидкістю до 29 Мбіт/с) та обіцяє розширити звуковий діапазон “далеко за межі того, що можливо сьогодні, використовуючи лише Bluetooth”, як заявляє Qualcomm, з плавним переходом між Bluetooth і Wi-Fi.

Компанія обіцяє, що ви зможете ходити по дому, будь-якій будівлі або кампусу, слухаючи музику і здійснюючи дзвінки, там, де функціональність простого Bluetooth досягла б своїх меж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm Snapdragon S7 Pro Gen 1 - скрін

S7 і S7 Pro забезпечують “в шість разів більшу обчислювальну потужність, майже в 100 разів більшу потужність штучного інтелекту” (завдяки використанню спеціального компонента Micro NPU AI), ніж “платформи попереднього покоління”, відомі як S5 Gen 2.

За словами Qualcomm, ці дві аудіоплатформи “використовують безпрецедентний рівень вбудованого ШІ”, який допоможе “технологіям поліпшення слуху забезпечити більш безперебійний користувацький досвід, розуміючи та адаптуючись до потреб користувача протягом дня”.

Автоматичний перехід між режимами ANC “на основі безпосереднього оточення”, що вже існує в навушниках, так що, сподіваємося, це просто означає, що він кращий. Говорячи про ANC, зараз це “4-те покоління”, і воно має бути кращим, ніж будь-коли.

На борту є “кілька ядер DSP” і сенсорний концентратор, підтримуваний 300% збільшенням пам’яті — знову ж таки, порівняно з S5 Gen 2. S7 Pro також мають підтримку багатоканального потокового відтворення музики без втрат на частоті 192 кГц і покращений багатоканальний просторовий звук для ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.