Названа дата запуску першого Hyperloop

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша лінія надшвидкісного транспорту буде прокладена в Саудівській Аравії.

Компанія Hyperloop Transport Technologies заявила, що першу в світі лінію свого надшвидкісного транспорту вона запустить до 2020 року. Вона буде з’єднувати аеропорт Аль-Мактум і виставку World Expo 2020 (Дубай), розташовані в Об’єднаних Арабських Еміратах. Для реалізації цього проекту компанія підписала відповідну угоду з місцевим забудовником Aldar Properties.

Протяжність першої в світі комерційної лінії Hyperloop складе 10 км. Вона стане початком для будівництва ширшої транспортної мережі на території всієї країни і за межами ОАЕ. Планується, що цей новий вид транспорту, зокрема, з’єднає Абу-Дабі і Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ідея Hyperloop належить відомому підприємцю-інноватору Ілону Маску. Він запропонував технологію для перевезення людей і товарів зі швидкістю до 1200 км / год в капсулах, що летять по вакуумних трубах.

Ще в 2013 році Ілон Маск дозволив використовувати свою розробку будь-якої компанії світу, яка просуватиме Hyperloop.

Компанія HyperloopTT стала першою компанією, створеною для практичного впровадження цієї технології. Підприємство приступило до будівництва першої повномасштабної системи в Тулузі (Франція). За попередніми планами компанії, Hyperloop почне комерційну експлуатацію в цій країні до кінця 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.