OnePlus Pad Go офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus офіційно презентувала свій новий планшет OnePlus Pad Go, який став полегшеною версією OnePlus Pad, презентованого раніше цього року. Модель отримала IPS-дисплей з діагоналлю 11.35 дюйма, роздільною здатністю 2.4К та частотою оновлення 90 Гц. Дисплей сертифікований TUV Rheinland та підтримує DC Dimming.

За роботу OnePlus Pad Go відповідальний чіпсет MediaTek Helio G99. Об’єм оперативної пам’яті складає до 8 ГБ, внутрішньої – до 256 ГБ. З коробки модель поставляється з Android 13 та оболонкою OxygenOS 13.2. За автономність відповідає акумулятор об’ємом 8000 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. І основна, і фронтальна камери мають роздільну здатність 8 МП.

Модель підтримує Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 та USB-C. Є підтримка 4G, але, на жаль, немає підтримки стилуса. Вартість базової моделі з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті складає 240 доларів (ця версія має лише підтримку Wi-Fi). Окрім цього, є така ж версія з підтримкою LTE – вона коштує 264 долари. За топовий варіант з LTE, 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті слід віддати 288 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.