Asus ROG Swift Pro PG248QP матиме частоту оновлення 540 Гц – розкрито деталеі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Asus анонсувала монітор ROG Swift Pro PG248QP у рамках конференції CES 2023. По суті, основною фішкою моделі стала анонсована частота оновлення – вона тут на рівні 540 Гц. Цього вдалось досягти завдяки матриці Esports-TN (E-TN), яка пропонує на 50 відсотків кращий відгук, ніж стандартна TN, завдяки чому забезпечується неймовірно плавний ігровий процес.

Реклама

Asus додала процесор Nvidia G-Sync та фішку “Ultra Low Motion Blur 2” для того, щоб знизити розмивання руху під час екшн-сцен. Завдяки цьому візуал в іграх буде більш чистим та чітким, навіть якщо мова про інтенсивні ігрові сцени. Про звук також не забули – тут є підтримка кодеку ESS, який забезпечує низькі затримки при передачі звуку та підтримує Surround Sound.

Підставка монітора створювалася з фокусом на практичність. Є можливість змінювати кут нахилу та висоту, щоб отримати ідеальний кут огляду для вашого сетапу. Яскравість складає 400 ніт, контрастність 1000:1, кольорове покриття sRGB складає 100%. З опцій підключення слід згадати про DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, джек для підключення навушників та USB-A 3.2 Gen 1.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: