Asus ROG Swift Pro PG248QP матиме частоту оновлення 540 Гц – розкрито деталеі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus анонсувала монітор ROG Swift Pro PG248QP у рамках конференції CES 2023. По суті, основною фішкою моделі стала анонсована частота оновлення – вона тут на рівні 540 Гц. Цього вдалось досягти завдяки матриці Esports-TN (E-TN), яка пропонує на 50 відсотків кращий відгук, ніж стандартна TN, завдяки чому забезпечується неймовірно плавний ігровий процес.

Asus додала процесор Nvidia G-Sync та фішку “Ultra Low Motion Blur 2” для того, щоб знизити розмивання руху під час екшн-сцен. Завдяки цьому візуал в іграх буде більш чистим та чітким, навіть якщо мова про інтенсивні ігрові сцени. Про звук також не забули – тут є підтримка кодеку ESS, який забезпечує низькі затримки при передачі звуку та підтримує Surround Sound.

Підставка монітора створювалася з фокусом на практичність. Є можливість змінювати кут нахилу та висоту, щоб отримати ідеальний кут огляду для вашого сетапу. Яскравість складає 400 ніт, контрастність 1000:1, кольорове покриття sRGB складає 100%. З опцій підключення слід згадати про DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, джек для підключення навушників та USB-A 3.2 Gen 1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.