Представлено Dyson OnTrac – флагманські навушники з унікальними можливостями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Популярний виробник фенів та пилососів Dyson представив свої другі повнорозмірні навушники Dyson OnTrac, які є прямими конкурентами AirPods Max.

Реклама

На відміну від моделі Dyson Zone 2022 року, нова версія втратила незвичайну маску з функцією фільтрації повітря. Це дозволило знизити ціну вдвічі з $949. Dyson OnTrac отримали преміальні матеріали корпусу, функцію активного шумоподавлення, а також змінні зовнішні панелі та амбушюри. Без підзарядки девайс може працювати до 55 годин, причому 10-хвилинної зарядки вистачить на 2,5 години прослуховування музики. На задній стороні правої чашки розташований джойстик для керування відтворенням та гучністю.

Реклама

Навушники оснащені 40-мм неодимовими динаміками з опором 16 Ом, здатними відтворювати звуки в частотному діапазоні від 6 Гц до 21 кГц, що значно перевищує стандартний діапазон від 20 Гц до 20 кГц, використовуваний у більшості навушників. Ще одне унікальне конструктивне рішення – динаміки повернені під кутом 13 градусів до вух, що покращує загальні акустичні характеристики.

Dyson OnTrac вже доступний у деяких країнах за ціною $500. Додаткові амбушюри та змінні панелі коштують по $50.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ