Samsung презентувала портативний SSD T9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung презентувала сьогодні багато цікавих продуктів, серед яких було багато продуктів серії Fan Edition. Окрім цього, нам показали новий портативний SSD Samsung T9, який спрямований на креативних професіоналів. По суті, SSD наслідує дизайн минулорічного T7 Shield – тут також можна побачити криві лінії та карбонову текстуру. Модель може пережити падіння з висоти до трьох метрів.

Samsung T9 пропонує вражаючу швидкість читання/запису – до 2000 Мб/с. По суті, це удвічі швидше швидше, ніж в T7 Shield, завдяки чому користувачі можуть передати Full HD відео, що займає 4 ГБ, буквально за дві секунди. Окрім цього, модель пропонує два роз’єми USB 3.2. У покупців є можливість обирати між об’ємами в 1 ТБ, 2 ТБ та 4 ТБ.

Новий SSD від Samsung поставляється зі Samsung Dynamic Thermal Guard, щоб забезпечувати оптимальне відведення тепла. Модель сумісна з різноманітними платформами: у їх числі Windows, macOS, планшети, ігрові консолі, тощо. Samsung T9 буде доступним у єдиній чорній версії. Вартість базової версії стартує зі 139 доларів за 1 ТБ. Варіант з 2 ТБ коштуватиме 240 доларів, а 4 ТБ – 440 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.