Google, знищить стрімінговий сервіс пісень – Play Music

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще минулого року  з’явилася  новина, що компанія Google збирається представити конкурента Apple Music і Spotify з назвою YouTube Remix. А зараз, згідно ресурсу Droid-Life стало відомо, що анонс програми має відбутися в цього року.

За словами ресурсу, YouTube Remix замінить вже існуючий стрімінговий сервіс для пісень та Інтернет-Play Music. Всіх користувачів автоматично переведуть на нього. Google вже уклала договори з декількома музичними лейблами. Швидше за все, решта бібліотека (близько 40 млн пісень) переїде з програми Play Music.

Інформації про нові функції поки немає. Але, напевно, залишиться «розумна» добірка пісень в залежності від уподобань, часу доби і місця розташування. Крім цього, повинні додати ще нові можливості. У будь-якому випадку таке рішення не здається поганим. Головне, щоб ціни на підписку не збільшилися і перехід користувачів був максимально безболісним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з представників YouTube не спростував цю інформацію, додавши, що компанія давно планувала об’єднати підписки YouTube Red і Play Music. Можливо, більше подробиць про новий музичний сервіс дізнаємося на конференції Google I / O 2018, яка пройде з 8 по 11 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.