ТОП-10 найпопулярніших відео військової тематики за місяць на YouTube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світлі всіх останніх подій майже в кожного виникає запитання: “Чи справді світ на порозі третьої світової війни і як цьому можна запобігти?” І фраза “Якщо хочеш миру, готуйся до війни” зараз, на нашу думку, є дуже доречною. Кожна держава, яка хвилюється про безпеку своїх громадян, не шкодує коштів на вдосконалення військового потенціалу та розробку військової техніки.

На відео хостингу YouTubе – безліч каналів, що спеціалізуються на військовій тематиці. Пропонуємо вашій увазі рейтинг найпопулярніших відео про армії та військову техніку різних країн. Повний опис деякої з запропонованої нижче військової техніки ви можете прочитати на нашому сайті в рубриці «Армія», інформують Економічні Відомості.

Перше місце посіло відео “US Navy Nuclear Submarine Crashes Through Polar Ice”, опубліковане на каналі “AiirSource Military”. Ролик переглянули понад 964 тис. користувачів YouTube.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У березні 2018 р. в Північному Льодовитому океані почалися п’ятитижневі навчання «Ice Exercise 2018» («ICEX 2018»), що проводяться один раз на два роки. Ці навчання стали 28-ми, перші з яких проведено в серпні 1947 р. У навчаннях «ICEX 2018» задіяно три підводних човни: два атомних підводних човни ВМС США – USS «Hartford» (SSN 768) класу «Los Angeles» («Лос-Анджелес») та USS «Connecticut» (SSN 22) класу «Seawolf» («Сивулф»), а також атомний підводний човен HMS «Trenchant» (S 91) класу «Trafalgar» («Трафальгар») Королівського флоту Великобританії.

Ці навчання надають підводним силам США та Королівського флоту Великобританії можливість перевірити бойові та збройові системи, гідролокаційні системи, системи зв’язку, навігаційні системи в складних операційних умовах. 10 березня в межах навчань підводні човни ВМС США USS «Hartford» (SSN 768) та USS «Connecticut» (SSN 22) здійснили прорив через льоди. Зазначається, що для проведення навчань збудували дрейфуючий полярний пункт керування підводними силами ВМС США, розташований в льодах моря Бофорта, приблизно за 320 кілометрів від Прадхо-Бей на Алясці, який демонтують після закінчення навчань.

Друге місце нашого рейтингу посіло відео “Stunning Video of B-1 Lancer in Action – Carpet Bombing, Takeoff, Landing” на каналі “War Clashes”. Rockwell International B-1 Lancer – американський надзвуковий стратегічний бомбардувальник з крилом змінної стріловидності. Розроблений в 1970-80-х роках компанією Rockwell International. Перебуває на озброєнні Військово-повітряних сил США з 27 липня 1985 р. Створювали як носій ядерної зброї для заміни B-52, однак на початку 1990-х почалося переобладнання літаків B-1 для оснащення їх звичайними озброєннями. В остаточній версії бомбардувальника (B-1B) реалізовано концепцію маловисотного прориву ППО за допомогою польоту на надмалих висотах з огинанням рельєфу місцевості.

Ролик “Ultra Powerful European Artillery in Action – CAESAR, PZH 2000, M270 MLRS, 120mm Mortar Live Fire” зібрав 172 295 переглядів. Відео розміщено на каналі “WarLeaks”. Ролик показує потужну європейську артилерію в дії під час спільних британських, французьких і німецьких змагань з живої стрільби, включно із самохідною гаубицею CAESAR, Bundeswehr PZH 2000 (Panzerhaubitze 2000), ракетною установкою M270 MLRS та 120-міліметровими мінометами.

Відео “Can Kim Jong-Un’s Missiles ACTUALLY Reach America?”, що розміщено на каналі “TheRichest”, зібрало понад 36 тис. переглядів, завдяки чому посіло четверте місце рейтингу. У ЗМІ постійно з’являється інформація, що Кім Чен Ин неймовірно заклопотаний розробкою нових ракет дальнього радіуса дії, які можуть уразити США. Та чи можуть ці ракети влучити в материк США?

П’ятірку завершує відео “Pararescuemen Conduct Training Via CH-47 Chinook In The Mountains Of Afghanistan”, що зібрало понад 29 тис. переглядів. Ролик опубліковано на каналі “AiirSource Military”. CH-47F Chinook під час навчальної місії в Афганістані. Армійські екіпажі та команди ангелів-охоронців ВПС регулярно проводять навчання, щоб створювати спільну роботу.

На шостому місці йде відео «Apache Attack Helicopters Cover Chinook Troop Carriers», опубліковане на каналі «Gung Ho Vids». Відео переглянули 28 тис. користувачів. Американські армійські вертольоти AH-64 Apache забезпечують повітряну підтримку військовослужбовцям, висадженим транспортними вертольотами CH-47F Chinook під час взводного рівня Combined Arms Live Fire Exercise (CALFEX) у Grafenwoehr Training Area в Німеччині 20 березня 2018 р. AH-64 Apache – основний ударний вертоліт Армії США із середини 1980-х років. На 2014 рік є другим за поширеністю ударним вертольотом у світі після радянського Мі-24.

Сьоме місце посіло відео «US Air Force PUTS PUTIN IN HIS PLACE by showing future technology that can decimate Russian Military». Відео зібрало майже 13 тис. переглядів, розміщено на каналі «ArmedForcesUpdate». Військово-повітряні сили США демонструють майбутню технологію, щоб поінформувати російських військових.

На восьмому місці розмістився ролик “Asia’s Top 10 Most Powerful Land Army 2018”, що зібрав понад 12.3 тис. переглядів. Відео опубліковано на каналі “Felix 10s”. У відео йдеться про топ-10 наймогутніших сухопутних військ в Азії 2018 року. До списку входять – Індонезія, Пакистан, Північна Корея, Японія, Індія.

Далі йде відео «The Master of Sky … Unbelievable!». Ролик опубліковано на каналі «Top 10 Everything». Його вподобали майже 3 тис. користувачів. Су-37 (Flanker-F) – експериментальний надманеврений винищувач четвертого покоління з переднім горизонтальним оперенням (ПГО) та двигунами з УВТ. Створено на базі винищувача Су-27 М. Перший політ Су-37 з двигунами з УВТ відбувся 2 квітня 1996 р. Єдиний льотний екземпляр (заводський шифр літака Т10М-11, б/н 711), побудований ще наприкінці 1993 р., розбився в одному з випробувальних польотів 19 грудня 2002 р., коли на ньому стояли звичайні двигуни без УВТ для відпрацювання інших систем. Програму припинили. Паралельно, з урахуванням напрацьованого, реалізовували програму зі створення літака Су-35 з двигунами АЛ-41Ф1С з УВТ (перший політ 19 лютого 2008 р., постачання перших 12 літаків 12 лютого 2014 р.).

Наш рейтинг завершує “Military Rifles of France?” на каналі “jmantime”. Ідеться про військові гвинтівки Франції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.