Тім Кук розповів, як Apple відноситься до об’єднання iOS і macOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ідея об’єднання десктопних операційних систем з мобільними не нова, нею з різним ступенем успіху захоплені Microsoft і Google. А що з цього приводу думають в Apple?

Генеральний директор Apple Тім Кук дав інтерв’ю виданню Sydney Morning Herald, яке поцікавилося у нього, чи не збирається компанія створити єдину ОС для планшетів і комп’ютерів.

Ми не віримо в успіх об’єднання операційних систем. І на Mac, і на iPad вони неймовірно гарні. Одна з причин, чому вони такі, – через те, що вони ідеально справляються зі своїми завданнями. А якщо почати об’єднувати їх … доведеться йти на компроміси і жертвувати чимось. Можливо, ми можемо щось поліпшити. Але точно не в цій сфері. Деякі зациклені на ідеї об’єднання ОС, але я не вважаю, що це потрібно користувачам.

Раніше з’явилася інформація, що Apple дозволить розробникам створювати універсальні додатки, які зможуть працювати на iOS і macOS. Слова Кука, якщо вдуматися, не суперечать цим чуткам. Більш щільний зв’язок різних операційних систем не зашкодить екосистемі Apple і навіть навпаки – піде їй на користь.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.