Categories: Технології

У США з’явився Trailer Valet – електричний танк для парковки трейлерів

Share

Паркування автомобіля з причепом – не найпростіше завдання для водія. Добре, якщо йдеться про невеликий вантажний причіп. Але якщо на буксирі великий човен, трейлер для коней або мобільний будиночок-караван, а місце для парковки тісне, то непросто доведеться навіть досвідченому водієві.

Як правило, на допомогу приходять спеціальні пристосування з зчіпним пристроєм, коліщатком і важелем для переміщення трейлера вручну, однак мускульної сили на таку вправу вистачить не у кожного. Тому непогано заробити на автолюбителів, які стикаються з подібними проблемами, сподівається фірма Trailer Valet з каліфорнійського містечка Сіті-оф-Індастрі, випустивши в продаж серію електричних паркувальників RVR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У США з’явився Trailer Valet – електричний танк для парковки трейлерів

Пристрій являє собою радіокерований візок на гусеничному ходу з щоглою-зчіпкою. Фірма запевняє, що RVR може працювати на будь-якому вигляді покриття, включаючи траву і бруд. Залежно від моделі в рух машинку приводять два або чотири планетарних мотор-редуктора. Крім них в алюмінієвому корпусі є літій-іонна батарея, для повної зарядки якої від побутової мережі потрібно півгодини. А пульт дистанційного керування дозволяє оперувати пристроєм на відстані до 12 метрів.

Компанія пропонує три моделі вантажопідйомністю 3500, 5500 і 9000 фунтів (1588, 2495 і 4082 кг) для одновісних та двовісних трейлерів. Самі танки-паркувальники при цьому важать від 20 до 35 кг. Правда, ціна кусається: найдоступніша модель RVR3 оцінюється в 2100 доларів, а за важку RVR9 доведеться викласти 4100 доларів. Втім, користувачі важких причепів рідко бувають людьми з невеликим достатком.

Джерело: newatlas

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    У мережі з’явилися перші чутки про iPhone 17

    До презентації лінійки iPhone 16 залишилося менше півроку, а інсайдери вже діляться своїми припущеннями щодо…

    06.05.2024

    Якими iPhone та iPad задоволені користувачі: свіжий рейтинг AnTuTu

    Розробники бенчмарку AnTuTu склали топ девайсів Apple, які заробили найкращу репутацію та мають найкращі відгуки від користувачів.…

    06.05.2024

    Samsung представила перший створений за допомогою ШІ мобільний 3-нм процесор

    Samsung представила мобільний процесор – перший в історії, створений за допомогою штучного інтелекту. У співпраці…

    06.05.2024

    Samsung збільшить автономність Galaxy S25 за допомогою ШІ

    Samsung планує покращити автономність роботи свого нового флагмана Galaxy S25 за допомогою інноваційної технології, заснованої…

    06.05.2024

    Розкрили характеристики смартфона Sony Xperia 1 VI

    У мережі опублікували характеристики флагманського смартфона Sony Xperia 1VI. Офіційна прем'єра очікується 17 травня, а…

    06.05.2024

    OnePlus Nord CE 4 Lite пройшов чергову сертифікацію

    В даний час OnePlus працює над створенням Nord CE 4 Lite, наступника OnePlus Nord CE…

    06.05.2024