Categories: Технології

Грандіозний розпродаж Xiaomi Mi 6 за найнижчою в світі ціною

Share
Час читання: 2 хв.

У світі величезна кількість смартфонів топового рівня, однак лише деякі з них вартують саме стільки, скільки повинні насправді. Минулого року на полиці магазинів надійшов телефон Xiaomi Mi 6, оснащений найпередовішим технічним оснащенням. Апаратною основою новинки виступив топовий 8-ядерний чіп Snapdragon 835, доповнений подвійною камерою і іншими особливостями.

Зараз, завдяки тимчасовому розпродажі, у всіх охочих є можливість купити Xiaomi Mi 6 за найнижчою в світі ціною. Спеціальна пропозиція буде діяти ще кілька днів, однак з покупкою краще не зволікати, бо мобільний пристрій може швидко зникнути з продажу. Смартфон в базовій модифікації з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті розпродають всього за 9 350 гривень. За меншу суму грошей його знайти важко.

Прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 6 встановлена глобальна міжнародна версія прошивки MIUI 9, в яку вже вбудована українська мова, а всі оновлення будуть «прилітати» прямо «по повітрі» без будь-яких додаткових маніпуляцій. Оскільки кілька тижнів тому цей смартфон оновили до Android Oreo , то відразу після отримання його можна буде оновити до новітнього програмного забезпечення, тим самим зробивши телефон ще більш крутим і просунутим.

Смартфон Xiaomi Mi 6 оснащений 5,15-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835 з частотою 2,45 ГГц, графікою Adreno 540, 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ ПЗП, роз’ємом USB Type-C, акумуляторною батареєю ємністю 3350 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0, подвійною основний (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, а також модулями Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11ac і NFC, завдяки якому телефон можна використовувати для оплати покупок через платіжну систему Android Pay.

Габарити корпусу китайського флагмана складають 145,2 x 70.5 x 7.5 мм, а вага – 168 грамів. Корпус виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 4. На вибір покупців в рамках акції є два забарвлення – чорна і синя.

Купити Xiaomi Mi 6 можна тут . На жаль, доставки в Україну не має, але вихід завжди є, можна придбати цей товар через посередників.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

    Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a.…

    30.09.2024

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024