Грандіозний розпродаж Xiaomi Mi 6 за найнижчою в світі ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі величезна кількість смартфонів топового рівня, однак лише деякі з них вартують саме стільки, скільки повинні насправді. Минулого року на полиці магазинів надійшов телефон Xiaomi Mi 6, оснащений найпередовішим технічним оснащенням. Апаратною основою новинки виступив топовий 8-ядерний чіп Snapdragon 835, доповнений подвійною камерою і іншими особливостями.

Зараз, завдяки тимчасовому розпродажі, у всіх охочих є можливість купити Xiaomi Mi 6 за найнижчою в світі ціною. Спеціальна пропозиція буде діяти ще кілька днів, однак з покупкою краще не зволікати, бо мобільний пристрій може швидко зникнути з продажу. Смартфон в базовій модифікації з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті розпродають всього за 9 350 гривень. За меншу суму грошей його знайти важко.

Прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 6 встановлена глобальна міжнародна версія прошивки MIUI 9, в яку вже вбудована українська мова, а всі оновлення будуть «прилітати» прямо «по повітрі» без будь-яких додаткових маніпуляцій. Оскільки кілька тижнів тому цей смартфон оновили до Android Oreo , то відразу після отримання його можна буде оновити до новітнього програмного забезпечення, тим самим зробивши телефон ще більш крутим і просунутим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi 6 оснащений 5,15-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835 з частотою 2,45 ГГц, графікою Adreno 540, 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ ПЗП, роз’ємом USB Type-C, акумуляторною батареєю ємністю 3350 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0, подвійною основний (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, а також модулями Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11ac і NFC, завдяки якому телефон можна використовувати для оплати покупок через платіжну систему Android Pay.

Габарити корпусу китайського флагмана складають 145,2 x 70.5 x 7.5 мм, а вага – 168 грамів. Корпус виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 4. На вибір покупців в рамках акції є два забарвлення – чорна і синя.

Купити Xiaomi Mi 6 можна тут . На жаль, доставки в Україну не має, але вихід завжди є, можна придбати цей товар через посередників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.