HP презентувала TWS-навушники Poly Voyager Free 60 Plus з екраном на корпусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HP додалась до ряду виробників, що оснащують корпуси своїх TWS-навушників екранами – раніше, нагадаємо, схоже рішення показала компанія JBL. Такий екран отримала модель HP Poly Voyager Free 60 Plus. У самій компанії позиціонують це не як експериментальний пристрій, а бізнес-модель.

Завдяки сенсорному OLED-дисплею є можливість керуванням відтворенням музики та гучності, зміни налаштувань навушників, відповіді на дзвінки, перегляду рівня заряду акумулятора тощо. У моделі є підтримка multipoint-підключення, адаптивного адаптивного поглинання шумів, кодека aptX, жестів для керування та захист від вологи та пилу за стандартом IP54.

Варто також зазначити, що модель оснащена окремим USB-донглом, що дозволяє їй працювати з пристроями без підтримки Bluetooth, а також перехідник USB-C на 3.5 мм, що дозволяє використовувати навушники в літаках. При увімкненому активному поглинанні шумів виробник обіцяє 8 годин автономної роботи. Зарядка можлива як через USB-C, так і бездротовим способом – через Qi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім цього, компанія презентувала і звичайну версію Voyager Free 60, яка не оснащена дисплеєм на корпусі. Її вартість складає 299 доларів, старт продаж запланований на березень цього року. Інформації про ціну та доступність версії Voyager Free 60 Plus з дисплеєм поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.