Acer презентувала оновлений модельний ряд ноутбуків та моноблоків Aspire у рамках CES 2023

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Acer презентувала багато новинок у рамках виставки CES 2023. Серед іншого, був показаний оновлений модельний ряд Aspire, в який входять ноутбуки Aspire 3 та Aspire 5. Окрім цього, були показані моноблоки Aspire S AIO. Розпочнемо з останніх, і тоді перейдем до ноутбуків.

Реклама

Acer Aspire S AIO доступні в діагоналях 27 та 32 дюйми з роздільною здатністю QuadHD+. У молодшому варіанті використовуються процесори Intel 12-го покоління з графічними адаптерами Iris Xe GPU, а у старшому – до Intel Core i7 13-го покоління разом з Intel Arc A. Моделі оснащені веб-камерами FullHD (опційно доступні додаткові QuadHD-варіанти), а також стереодинаміками з DTS Surround. Вартість молодшої моделі складає від 1200 доларів, а старшої – від 1700 доларів.

 

Також компанія Acer оновила модельні ряди Aspire 3 та Aspire 5. У першому випадку використовуються нові процесори Intel Core i3-N. Тут використовується веб-камера 1080p, Wi-Fi 6E, роз’єми USB-C та HDMI. У Aspire 5 використовуються Intel Core 13-го покоління та відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2050, об’єм оперативної пам’яті складає до 32 ГБ, а SSD – до 1 ТБ.

Вартість Acer Aspire 3 у діагоналях 14, 15 та 17 дюймів складає від 499, 349 та 379 доларів, відповідно. Aspire 5 доступний у таких самих діагоналях, вартість складає, відповідно, від 550, 600 та 700 доларів. Обидва Acer Aspire S AIO та ноутбуки Acer Aspire 3 стануть доступними для покупки у окремих регіонах вже цього місяця, а Acer Aspire 5 – з березня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: