LG презентувала 17-дюймовий гнучкий дисплей, 360-градусний дисплей та багато іншого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2023 рік тільки розпочався, а в технологічному світі вже відбувається багато презентацій інноваційних технологій. Так, компанія LG офіційно презентувала багато інноваційних рішень в області дисплеїв, у тому числі гнучкі рішення. Так, перше рішення, про яке ми розповімо – гнучкий 17-дюймовий OLED-дисплей для ноутбуків. По суті, основна фішка цієї панелі – відсутність видимої складки у місці згину, що на даний момент є недосконалістю багатьох панелей такого.

Окрім цього, нам показали 8-дюймовий дисплей, який згинається на 360 градусів. По суті, це дозволяє дуже варіативно згинати дисплей залежно від сценарію використання. Унікальний механізм згину запобігає виникнення зламів на різних секторах згину, а сама конструкція, як заявляє виробник, розрахована на понад 20000 згинів.

Також компанія LG Display фокусується на перевагах дисплеїв для транспортних засобів наступного покоління. Компанія створює великі та малі OLED-дисплеї для інформаційних панелей та автомобільні рішення з багатьма пропрієтарними технологіями, в тому числі P-OLED та LTPS (Low-Temperature Polycrystalline Silicon) LCD. Крім цього, у LG показали Thin Actuator Sound Solution, технологію, яка покращить користувацький досвід при використанні інфотейнмент-систем. Очікується, що ще більше цікавих та інноваційних рішень LG будуть презентовані в рамках CES 2023.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.