Google зможе передбачити смерть людини

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Співробітники DeepMind, підрозділ корпорації Google, розробляють штучний інтелект, здатний заздалегідь передбачати зміни в стані здоров’я людей, які можуть привести до смерті. Для здійснення поставлених цілей творці почали співпрацювати з Міністерством у справах ветеранів США.

Реклама

Дослідники «розповіли» нейромережі історії хвороб близько 700 військовослужбовців. Передбачається, що після аналізу відповідних записів, система повинна навчитися на ранніх етапах виявляти різні недуги, наприклад, пневмонію і ниркову недостатність.

Розробники звернули увагу саме на дані хвороби, оскільки в більшості випадків вони протікають без яскраво виражених симптомів. Фахівці відзначили, що ниркова недостатність може бути діагностована у людей будь-якого віку, дуже часто недуга починає розвиватися після операцій.

Штучний інтелект від Google допоможе своєчасно і правильно здійснювати догляд за хворими. Крім цього, використання нейромережі зменшить кількість лікарських помилок, пов’язаних з людським фактором.

Джерело: АН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: