The Boring Company Iлoнa Мacкa зaпycтилa в пpoдaж лeгaльні вoгнeмeти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

The Boring Company – oднa з кoмпaнiй, щo нaлeжaть Iлoнy Мacкy. Ocнoвний нaпpямoк її дiяльнocтi – виpoбництвo гipничoпpoхiдницькoгo oблaднaння для бyдiвництвa тyнeлю пiд Лoc-Aнджeлecoм для cиcтeми Hyperloop. Oднaк ocтaннiм чacoм вoнa poзшиpилa cвoю «пpoфopiєнтaцiю», зaйнявшиcь виpoбництвoм i peaлiзaцiєю … «нaйбeзпeчнiших вoгнeмeтiв в cвiтi».

Щоб стати володарем «вогнедишної» зброї преміум-класу, доведеться викласти 500 доларів. Компанія виставила на продаж 20000 виробів. У зв’язку з цим цілком резонно пролунає запитання: А як щодо законності даної комерційної акції? Ілон Маск людина законослухняна. Бюро контролю алкоголю, тютюну та вогнепальної зброї, що регулює реалізацію подібних товарів, дозволяє продавати вогнемети з полум’ям коротше 3 метрів.

Чим же все-таки вогнемети сподобалися власнику Space X, Tesla, ініціатору проектів Hyperloop і експедиції на Марс? Справа в тому, що Ілон Маск обіцяв почати продаж вогнеметів ще в грудні за умови, якщо вдасться реалізувати 50000 кепок з логотипом The Boring Company.

Історія з вогнеметами (а в перспективі, можливо, і з іншими виробами) цілком узгоджується з девізом всесвітньо відомого підприємця: «Якщо це добре, роби це».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.