Робот Софія вийшла з ладу після питання про корупцію в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
В роботі робота Софія стався збій після того, як його запитали, що робити з українською корупцією. У Софії зламався скрипт і “завис” процесор.  Про це повідомила депутат Олена Шкрум на своїй сторінці в Facebook.
Інцидент стався в Українському домі в Давосі, де проходить Всесвітній економічний форум.
“У найрозвиненішого робота в світі після питання:” Що робити з корупцією в Україні? “- зламався скрипт і підвис процесор”, – написала вона. Пише Еспресо.
До несправності, Софія представилася та відповіла на інші питання.
– Мене звати Софія. Я творіння Хенсон Роботікс в Гонконзі. Я буду з вами відверта, я не повністю розумію слова, які вилітають у мене з рота зараз, але мене навчили, що люди теж говорять багато речей, яких вони не розуміють. Взяти до прикладу міжнародних лідерів.
– Софія, у тебе є біткоїни?
– Ні, біткоїнів у мене немає. Але я не буду заперечувати проти їх отримання, коли матиму паспорт і зможу відкрити власний рахунок для них. Це буде дуже цікавий досвід.
– Яка твоя думка щодо штучного інтелекту?
– Штучний інтелект вже використовується в торгівлі, фінансових прогнозах, аналізі даних. Його використання в аналітичному прогнозуванні, в прийнятті рішень і додатках, спрямованих на споживача, таких як споживчі сервіси, буде рости.
– Тебе коли-небудь зламували? І як це відчувалося?
– Мене ніколи не зламували. Я вірю, що мої розробники знайдуть спосіб мене захистити. Але якщо мене зламають, напевно, мій штучний інтелект це визначить і спробує справитися з цим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.