Samsung зaпpoпoнyє oднoкpиcтaльнy cиcтeмy Exynos iншим виpoбникaм cмapтфoнiв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зa дaними гaлyзeвих джepeл, кoмпaнiя Samsung Electronics плaнyє пoчaти пpoдaвaти cвoї oднoкpиcтaльнi cиcтeми Exynos iншим виpoбникaм cмapтфoнiв.

Як стверджується, це дозволить південнокорейському гігантові збільшити завантаження напівпровідникового виробництва і наростити частку на ринку однокристальних систем для смартфонів, особливо в сегменті, відповідному моделям середнього цінового діапазону. Очікується, що активність Samsung найбільше торкнеться інтересів тайванської компанії MediaTek, що працює в цьому сегменті.

За підсумками 2017 року Samsung посіла четверте місце на ринку однокристальних систем для смартфонів

За підсумками 2017 року Samsung посіла четверте місце на ринку однокристальних систем для смартфонів, поступившись Qualcomm, Apple і MediaTek. Чи зможе компанія Samsung обійти MediaTek буде в значній мірі залежати від цін на SoC і того, що ще вона запропонує клієнтам – наприклад, постачання панелей OLED, флеш-пам’яті і пам’яті DRAM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обстановка на ринку смартфонів характеризується поступовим припиненням зростання, який може поновитися з розгортанням мереж 5G, очікуваним в найближчі роки.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.