В цьому році Facebook істотно спростить свій месенджер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівник Facebook Messenger Девід Маркус (David Marcus) розповів про проблеми сервісу і, як компанія збирається їх вирішувати. «Додаток став занадто захаращеним, – написав він. – Тому в цьому році ми збираємося значно спростити і впорядкувати месенджер ».

Одна з областей Facebook Messenger, на яких компанія хоче зосередитися – аудіо- і відеодзвінки. Величезну увагу соціальний гігант приділяє прямим трансляціям, тому в такому рішенні немає нічого дивного. Facebook зробить акцент на групові відеочати, а також удосконалить процес відправки фотографій і відеороликів.

Компанія може додати в сервіс персоналізовану версію функції «Перевірка безпеки». «Ніхто не хоче втрачати особливі моменти, але саме спілкування в реальному часі об’єднує нас в кризових ситуаціях … Ми хочемо переконатися, що ви можете як відсвяткувати заручини двоюрідного брата з іншого кінця світу, так і упевнитися, що після стихійного лиха з вашим другом все в порядку » , – написав Маркус.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Facebook планує змінити те, як люди спілкуються через месенджер зі службою підтримки. Зокрема, вона робить акцент на тому, що при виникненні будь-яких питань користувач може написати компанії, а не дзвонити їй – це суттєво економить час, гроші і нерви. Втім, як саме компанія збирається покращувати цей аспект, поки не ясно.

Що стосується реклами, то вона з Facebook Messenger нікуди не дінеться. Проте, компанії зможуть створювати фільтри для більш точного відсіювання аудиторії, а також додавати рекламні лицьові маски.

джерело:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.