Microsoft розробляє дисплей для ноутбука, який дозволить регулювати кут огляду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що американська компанія Microsoft запатентувала у Європі унікальний ноутбук, однак його технічні характеристики та функціональні можливості були невідомі. Сьогодні зранку з’явилася інформація про те, що компанія працює над створенням дисплея для ноутбука, який дозволить користувачам власноруч регулювати кут огляду.

Згідно з основними положеннями останнього звіту Patently Apple, американський технологічний гігант детально описав механізм автоматичного налаштування дисплея. Кут огляду буде змінюватися в залежності від розташуванням користувача перед екраном ноутбука. Власники цього революційного пристрою отримають можливість змінювати орієнтацію контенту. Новинка Microsoft орієнтована на прихильників активного відпочинку.

Згідно з офіційною інформацією в патентній документації, кут огляду змінюється без взаємодії користувача та ноутбука. Тобто мова йде про автоматичну систему налаштування. Наразі невідомо, коли саме ми зможемо побачити робочий прототип ноутбука з цією технологією. Однак вона була запатентована ще в 2020 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.